Vacatures

Wat leuk dat jij op onze vacturepagina bent. Vind jij ons materiaal ook zo interessant en wil je graag voor Pyrasied werken? Dan zit je op de juiste plek! Scroll naar beneden voor de openstaande vacatures. Is er geen vacature beschikbaar? Bij Pyrasied staan wij altijd open voor een open sollicitatie. Scroll naar beneden voor een kijkje achter de schermen in onze bedrijfsvideo, vergeet niet om je geluid aan te zetten.

Team Pyrasied

Wat voor mensen werken er eigenlijk bij Pyrasied? Vooral hele enthousiaste en betrokken mensen. Het is belangrijk dat de medewerkers klaar staan voor onze klanten. Van een prachtig eindresultaat worden onze klanten blij, maar onze medewerkers worden hier ook blij van.

Pyrasied bestaat uit maar liefst 4 grote hallen, het grootste deel is gevuld met machines en voorraad. In de verschillende hallen hebben wij kantoren staan. Dit creëert een leuke mix tussen kantoorpersoneel en productiemedewerkers.

Over ons/Werken bij

Pyrasied is marktleider in kunststof materialen voor bedrijven. Wij leveren regionaal, nationaal en internationaal. De visie van de klant is onze drijfveer. Van schitterende kunstwerken tot aan bootramen, Pyrasied is er voor haar klanten.

Pyrasied levert niet alleen ‘maar’ kunststofplaten. Met ons geavanceerde machinepark kunnen wij vorm zagen, laseren en graveren uit een kunststofplaat. We kunnen dit zelfs met meerdere platen tegelijk. Daarna kunnen wij de plaat lijmen, buigen, boren, tappen en polijsten.

Jij raadt het al, wij kunnen heel veel bij Pyrasied. Wist jij dat wij voor open, inventief en circulair staan? Dit zijn de drie kernwaarden van ons bedrijf. Meer weten over onze kernwaarden? Klik snel op ‘over ons’.

Pyrasied garandeert de 7 zekerheden aan haar klanten. Dit alles uit liefde voor het materiaal, want dat is waar het allemaal begint. Het begint met een klein stukje materiaal waar een klant verliefd op wordt.

Nehmen Sie direkt Kontakt mit dem Pyrasied-Team auf

Bewaar mijn gegevens
op je telefoon

Bewaar mijn gegevens

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw