Hebben jullie een showroom?

‹ zurück zur Übersicht

Wij beschikken over een showroom waar wij onze zakelijke klanten graag een persoonlijke rondleiding geven. In onze showroom vind je samples van de nieuwste kleurencollecties, voorbeelden van onze design collecties en alle mogelijkheden op het gebied van acrylaat in de vorm van bewerkingen en eindtoepassingen. Onze verkoopspecialisten laten je graag het gehele assortiment zien en beantwoorden jouw vragen omtrent het project waar je mee bezig bent.

Wil je langskomen in onze showroom? Je bent welkom! Maak alvorens een afspraak via onze verkoopafdeling. De showroom is namelijk alleen geopend op afspraak, het is niet mogelijk om in te lopen. Zodra je een afspraak hebt gemaakt ben je welkom voor een rondleiding met materiaalinformatie onder het genot van een heerlijk bakje Italiaanse koffie. Je kunt een afspraak maken via marketing@pyrasied.nl of telefonisch via +31(0)587676100.

Particuliere klanten

Onze showroom is alleen bedoeld voor zakelijke klanten die bezig zijn met de materialisatie voor hun projecten. De showroom is niet geschikt voor particuliere klanten.

Open Vraag niet gevonden (DE)
  1. Hebben jullie een showroom?
  2. Wat is het verschil tussen geëxtrudeerd acrylaat (XT) en gegoten acrylaat (GS)?
  3. Wat is het verschil tussen acrylaat, polycarbonaat en PETG?
  4. Wat is het verschil tussen plexiglas en acrylaat?
  5. Wat is het verschil tussen acrylaat en glas?
  6. Hoe maak ik jullie materiaal schoon?
  7. Welk materialen zijn geschikt voor buitentoepassingen?
  8. Waar kan ik jullie product datasheets downloaden?